Var är våren?

Bara jag och katten. Grått väder som inte lockar mig ut. En perfekt dag för skrivande alltså. ”Jag ska bara” – lägga in några böcker på Bokbörsen, städa skafferiet, ruska mattor, vakna ordentligt först. Klockan är snart 10 och i natt sov jag inte så bra, vred och vände på mig för att hitta ett läge som inte gjorde ont. Konstigt att det på natten gör lika ont i båda höfterna, på dagen är den högra den som spökar värst. Det känns som om jag inte sovit en hel natt på länge.

Nu har jag i alla fall ringt hörselstället och knappat in både telefonnummer och personnummer – följt av fyrkant – fått besked att de ska ringa klockan 10 och så ringer de när jag lägger på luren! Mycket knappande där man kunde svarat med en gång. Fick en tid som jag inte vet passar – måste kolla vem som kan skjutsa in mig först. Den tid jag fick passade inte ”chauffören”, ny knapprocedur och några minuters väntan på kontakt…

Än har jag härmed inte börjat skriva. Det snöar. Fick ny tid för hörkontroll, mannen min kör mig dit. Det snöar mera. Var är våren?

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Var är våren?

 1. A-Lott skriver:

  Hihi… ja, inte är den här, den där våren. Eller också har vi för många minnen av huuuur det ska vara när det är vår.
  Jag har också en massa ”ska bara”, men de är så många så jag ska bara sätta mig ner och skriva en prioriteringslista. Annrs blir det ingenting av med ”ska bara”.
  Har haft två fötter idag och inte förrän 17 ska jag ner igen till min klinik. Ska bara vara hemma ett tag och se vad jag skabara göra. Tvätta fönster = för kallt. Gå ner och tinga tid i tvättstugan = Nä, det får bli nästa vecka. Dammsuga = Nä, jobbigt. Äta = Nä, sätter på kaffepannan istället. Skriva nåt = Nä, tomt på loftet.
  Prioritering va de ja… 😦
  🙂

 2. Yheela skriver:

  Jag tror våren är här nere, för solen och fjärilar har vi.
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s