Facebook-fördelar

Lyssnar till musik, Ane Brun, och har just tittat på the Newsman – på SVT Play. Nu får jag alltså lov att betala om jag blir tillfrågad… Mannen min ringde just och talade om att han skulle ladda sitt kontantkort till telefonen i morgon, ifall att jag skulle ringa. En nackdel med gratis Spotify är reklamen som dånar in i öronen när du minst vill.

Just nu försöker jag få ihop logistiken i livet. Den 15 april skulle jag ha varit hos husläkaren, det fungerade inte eftersom mannen min/chauffören min just opererat ena ögat för starr, och inte är körbar.

OK – ny tid först i slutet av maj. Jag får stå ut med onda höfter.

Så skulle jag få en ny hörapparat i stället för den som försvann i samband med cykelvurpan i höstas – tid den 23 april; då ska mannen min in på dagvård på Karo.

Samma dag skulle jag passa på att tala med journalist från ICA-Kuriren apropå mitt kvinnliga spelberoende, eftersom jag ändå var i Norrtälje. Kanske kan jag låna bilen och åka på hörselkontroll och prata med journalist – om jag följer med bästa vännen in till Stockholm när hon hämtar sina hundar på torsdag nästa vecka?

Detta är inte klagan, enbart ett konstaterande hur krångligt livet är när man/jag inte har bil. Mannen min gör vad han kan för att forsla mig hit och dit – just nu kan han inte.

Gillar Ane Brun som jag inte lyssnat till förr. Facebook är fantastiskt på att lära mig musik som jag aldrig skulle möta annars. Tack Maria för musiken och Johanna för TV-serien!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i glädje och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Facebook-fördelar

 1. Ane Brun är bra. Jag gillar också Spotten förutom när de avbryter mitt lyssnande. Så är det när man inte vill betala sig fri. 🙂
  Det är ett evigt pusslande när man inte har tillgång till en bil hela tiden. Samma här. Inte vågar jag börja spela på nätet för att vinna en snygg egen Porsche. 🙂 Passa på under intervjun att göra mycket smygreklam för ditt bokförlag, blogg och manus. Det andra kan du ta lite snabbt. 😉
  Kram Bosse

 2. J skriver:

  Fan vad du är värd så mycket! Du borde få pengar av nån rik och kunna starta om på nytt. Du är för fin, klok och bra, du är för viktig, för att lida i fattigdom. Jag känner att du har det tungt. Fan också.

  • beskrivarblogg skriver:

   Ja, det är tungt ibland – men lider gör jag inte. Gnyr emellanåt som du kanske också gör, några pengar får jag aldrig av någon rik – och om jag är fin, klok och bra och viktig i någons ögon blir jag jätteglad! Tack vännen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s