Grävande

Har sopat källaren, och satt ner några musfällor. Sonen hävdar att möss/råttor lever livet därnere – och det har de kanske gjort, eftersom de fick vara i fred. Det gick inte att komma in tidigare, nu är kräftburar mm odefinierbart åtminstone stuvat längst bak. Jag misstänker att två sommarstolar som jag saknar också finns där… Får klara mig med de jag har framme.

Vaknade halv 6 av att jag mådde illa i morse, och spydde som en räv – nu känns det OK. Nerver, drömmar jag inte minns? Varmkorven på ICA kanske. Nå, den är borta nu.

Ringde U och bad honom köpa en dunk färdig blandning för gräsklipparen, när han ändå kommer förbi i morgon. Vi hade ett kort, men nästan normalt, alldeles vanligt samtal.

Just nu grävs det i ån för en ny bro bakom stallet, den gamla delade sig i två i går morse. Som tur var fanns ingen bil på den just då, bara hästägaren som noterade det när hon gick till stallet tidigt! Bron höll uppenbarligen för grävskopan som är på ”fel” sida om ån!  Den nye gårdsägaren ställs inför nya händelser snart sagt varje dag. Men jag tror alltihop blir bra till slut.

 

 

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Grävande

  1. Yheela skriver:

    Usch, illamående och kräkningar är aldrig kul. Bra att du mår bättre nu.
    Ha en fortsatt fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s