Skål tamejfan

Jag grät inte, jag skrek inte, jag ställde några frågor och fick inga tydliga eller för mig begripliga svar. ”Trevlig sommar” (jag) – ”Detsamma” (han). ”Åker du ut till B i sommar” (fd makens sommarhus) – tystnad (jag). Klart slut, eller over and out… Nu kan jag sluta vänta.

Min gråt skrämde Minsann, så jag snöt mig. Nu är jag trött, tänker ta ett par glas vin och gå och lägga mig. Har stängt av telefonen, vill inte prata ens med bästa vännen om hon skulle råka ringa. Och absolut inte med någon annan. Hoppas jag hittar pin-koden till telefonen i morgon.

Öppnar en flaska bubbel (har kork att sätta i) och skålar för oss, för det som var bra länge, och för det jag inte förstår. Kanske inser jag så småningom att jag förstår.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Skål tamejfan

 1. Tystnad kan också vara tuff. Försök lägga ner energi på att skriva istället för dumma saker på S.
  Kram

 2. Ja, skriv vidare! Kris är utveckling!

 3. Yheela skriver:

  Snart är veckan slut, kanske kan du känna att det kan bli en nystart.
  Avslut är bra, hellre slut än hållas på halstret och varken veta ut eller in.
  Kram!

 4. Skrivmoster skriver:

  Det var det … och du har mött ett avslut. Kanske inte så givande när man inte kan få prata ut.
  Men nu är livet ditt och du gör som du vill. Skriv som sagt och vi som känner dig vi läser. På så sätt är man delaktig i din ”kamp” och du vet, att du har de som stöttar. Säkert flera nära som vill dig väl också.
  Önskar dig en skön kväll och skickar en varm kram. /Signhild

  • beskrivarblogg skriver:

   Kära goa Skrivmoster – nu är livet mitt, jag sitter och funderar på vad det kan innebära. Annorlunda är det i alla fall – försöker skriva, är glad att du och några andra läser – och stöttar – det betyder mycket. Stor och varm kram till dig också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s