Aktiv lördag

Lördag, 25 maj 2013. Jag har tömt skrubben och burit in sonens pinaler i hans rum (det får vara förvaringsrum numera, han använder det inte) och därmed fått ordning på mina saker. Nu kan jag gå in i det lilla utrymmet, och rörmokaren kan komma in och kolla om han kan hitta orsaken till att det ibland luktar illa där.

Jag har också gjort en god pyttipanna till middag, och ätit den mitt på dagen, som man gör på landet. Som vi gjorde hemma när vi var barn. Som jag inte gjort sedan dess, förrän på sistone. Nu kan jag göra som jag vill, med allting. Jag har förvällt nässlor också, och ska hacka dem när de svalnat. Och talat med vännen S som ringde och undrade hur det var med min höft, och resten.

Minsann ligger i skugga på altanen, jag gick in. Det blev för varmt, ett parasoll etc.

Klockan är bara 3 på eftermiddagen, det är strålande vackert utomhus, blåser men sol. Tidigare idag undrade jag vad som var på gång med min telefon, jag hörde ett par konstiga signaler, och så ingenting, och så någonting igen. Det visade sig småningom vara en av hästarna, som inte gnäggade men ”whined” vad det nu kan heta på svenska. Tilläggas bör kanske att jag inte hade några hörapparater i öronen.

Klockan 6 är jag inomhus. Och Minsann också. Till skillnad från mig sover hon på köksbordet.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aktiv lördag

  1. Bra att du förtydligade det sista. 🙂 Jag var rädd för att det var du som låg på köksbordet. Då kunde det blivit en annan slags pyttipanna på kvällen.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s