Surfa långsamt

Vaknade halv 2. Första gången, somnade småningom igen, vaknade ­halv 7. Drömmer om stora vackra ringar som jag i vaket tillstånd önskar att jag kunde skapa. Funderar på varför mina höfter bråkar så med mig, sedan i vintras. Hittar förstås inga svar.

Idag talar Telia om för mig att jag får surfa långsammare månaden ut (tre dagar!) eftersom jag överskridit gränsen för mitt abbonnemang. Var det därför det krånglade så att logga in igår? Jag får surfa långsamt dessa dagar, det har jag gjort förr med Telia som leverantör.

Det händer något med min Outlook Express om nätterna. Idag var hela gårdagens sparade in-mejl borta. Ingen stor skada skedd, men jag gillar det inte. Norton har inte larmat om något virus. ”Vad gör de på banken efter klockan 3”-tankar får jag. De försvunna mejlen finns inte bland ”Borttaget”, de är bara borta.

Helmulen himmel. Minsann var bara ut och vände, nu ligger hon på bordet vid fönstret och blundar. Det brukar betyda att det kommer att regna snart.

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Surfa långsamt

  1. Yheela skriver:

    Ha en fin dag, regnet och långsamsurfandet till trots.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s