inställt

Det blev inget av det planerade husläkarbesöket idag, sonens bil pajade efter vägen hit. Jag fick dessutom en alltför lång promenad i solen, eftersom jag gick för att möta honom när han verkade bli lite sen. När han så ringde och talade om att han stod efter vägen och inte kom längre (något om en kylarslang) var det bara att vända. Nu sitter jag här och tar hand om mina skavsår, sandalerna jag hade är inte gjorda för lång promenad på grusväg… Och sonen väntar på bärgare, törs inte ringa igen och fråga hur det går. Ny läkartid nästa vecka, plus tid hos ortopeden, vad tror ni om det?

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s