bokreklam?

Kokar ägg samtidigt som jag skriver. Ingen bra kombination, har faktiskt lyckats torrkoka ägg en gång. Nu ska jag ha koll.

Det regnar, tillräckligt mycket för att det inte ska vara skönt utomhus utan tak över huvudet. Minsann är antagligen under altanen, men det är lite väl trångt för att jag ska vilja vistas där. Jag har också insett att spottstriten gör skäl för sitt namn, nedanför vasen med aklejor har det varit små vattendroppar. Jag har torkat och undrat över hur jag lyckats skvätta vatten ända dit – tills jag idag såg ”skummet” runt en blomma. Spottstriten (tror jag i alla fall att den heter).

Äggen räddade från torrkokning, hackade och blandade med silverlök, Kalles kaviar och dill, lite svartpeppar. Lunchmacka långt från allt vad affärer heter.

Jag har fått något att fundera över. När Johanna läste min blogg i förmiddags, kommenterade hon till mig att det var kul att jag hade reklam för en bok jag korrekturläst, längst ner i bloggen. Jag har inte reklam, inte ens för de jobb jag har gjort eller gör. Så hur kommer Bokus annons in i min blogg. Den syns inte när jag tittar på bloggen – men när Johanna gjorde det, och kanske när andra gör det. ( Jag har bilden på pdf men kan inte få hit den… Någon kanske begriper ändå?)

Hur går sådant till – prata med WordPress verkar inte vara särskilt möjligt…

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till bokreklam?

  1. Anette skriver:

    Hm. Då tror jag att det var så att när jag läste din blogg i morse, efter ditt förra inlägg, så var där en annons om ett hotell på Island. Jag undrade lite över det, eftersom jag nyligen bokat just där – och via den webplats som annonserade. Lite läskigt, eller hur?

    • beskrivarblogg skriver:

      Absolut läskigt, med tanke på att den annons jag såg via Johanna var om en bok jag korrläst… Vad håller de på med – utan att informera öppet om det?! Vill inte byta bloggvärd – har fungerat bra. Men nu två annonser samma dag – de gör tydligen så att de lägger in ”någon gång”, men detta är för mycket! Tack för info Anette

  2. Har det med ålder att göra? Torrkokning. Jag har gjort det till en hobby. Det är givet att jag inte glömmer vad som är på plattan. Så himla dåligt minne har jag inte… tänker jag och försvinner iväg till mitt skrivande. Usch! Måste skärpa mig innan det går riktigt illa. Brukar ta med mig äggklockan/timern. Då går det bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s