Döden mitt i livet

Har just nåtts av bud att en ung dotter är död. Jag kände bara den här unga kvinnan genom hennes föräldrar – men jag vet att deras liv just nu är obegripligt och outhärdligt. Det finns ingenting som ändrar det som hänt. Ingenting som ger någon tröst.

Så var det för min syster och hennes familj när Evren dog. Jag kan bara gråta över livets oberäknelighet just nu, det liv som ändå fortsätter, obevekligt.

Jag önskar dem kraft att ta en dag i sänder, jag önskar oss alla medvetenheten om att livet alltid bara är ett hjärtslag långt.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Döden mitt i livet

 1. A-Lott skriver:

  Inte klokt hur det ska vara. När sommaren är som ljuvligast och livet borde vara… ja, säg det? Skickar deltagande tankar genom dig till de drabbade. Kan inte göra mer än sörja för dem som är kvar.
  Kram

 2. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Och nu på söndag har det gått 13 år……… Ofattbart. Tiden är numera indelad i ”före” och ”efter” detta. På så sätt har jag någorlunda koll på var jag befinner mig tidsmässigt.
  Kram stora trygga kära syster
  från B.

 3. Signhild Skrivmoster skriver:

  Livet är skoningslöst ibland … du har så rätt i att vi borde komma ihåg så skört det är – ett hjärtslag bort … det var en sann beskrivning. Sorgligt känns det …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s