Trådar kors och tvärs

Vi har lyckats begripa hur alla trådar skulle träs i den veckgardin vi köpte på loppis i helgen! Gardinen monterades bort från träribban den satt på och tvättades, ströks och där stod vi sedan med diverse långa trådar som på något sätt skulle få gardinen att veckla ihop sig med. Det gjorde den till slut – och vi är vederbörligt stolta, eller snarare jag är stolt över mannen min som kan klura ut dylikt – jag skulle fortfarande ha stått och undrat hur i all världen det hela hängde ihop.

Nu kan vi alltså släppa ner gardinen när solen från väster blir alltför påträngande inne i köket, just nu sitter gardinen uppe. Det åskar och skurar utanför fönstren. Alla sladdar är urdragna för säkerhets skull. Minsann sover i sin stol på övervåningen, vi gäspar vid köksbordet, väderpåverkade.

Mannen min är vid det här laget tämligen trött på mitt gnäll om att internet inte fungerar. Jag är ännu tröttare på Telia som inte kan få till fungerande internet överallt, även på landsbygden. Eller kanske till och med särskilt på landsbygden. Fungerande telefoni är också ett problem här, idag blev samtalet med fd maken om barnbarnets födelsedag i morgon till slut obegripligt för oss båda, eftersom det bröts hela tiden och fick ringas om. Vi lyckades till slut bli överens om vad som skulle göras. Kanske väderpåverkan även där.

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i klagan och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Trådar kors och tvärs

  1. Telia är en tråd som man kan bli väldigt irriterad på. 😦 Idag har jag knappt vågat ha i några sladdar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s