Vargen kommer!

Läser DN och artikel av Henrik Arnstad ” Hög tid att enas mot rasisterna” – artikeln slutar ”De farligaste av dessa rörelser är inte de som är mest radikala – det är de som når makten (som i Norge, mitt tillägg). Strömmen (Frp-man?) vill inte att vi onödigtvis ska ropa ”vargen kommer.

Mitt svar blir: VARG! VARG!”

Läs artikeln, kan inte dela den tyvärr! Men jag ropar VARG!

I tidningen finns också en kommentar från Borzoo Tavakoli som skrev ett öppet brev till Ekeroth, SD: Kampen måste bli tydligare. Brevet har delats ca 88 000 gånger sedan i torsdags, men ännu inte besvarats eller bemötts av Ekeroth. Inte oväntat – jag håller med om att kampen måste bli tydligare. Borzolis inlägg slutar: ”Var konkret. Var tydlig. Använd klarspråk, våga utmana.”

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s