Svart både ute och inne

Strömmen har gått, för tredje gången inom några minuter. Är nu borta, dvs inget vatten heller. Batteriet i datorn säger sig räcka 3 timmar, ljus har jag på bordet, så det går ingen nöd på mig. Välsignar min vedspis. Tidigare idag var jag ute och kapade och klöv ved, staplade in i vedboden så mycket som gick. Nu regnar det.

Mediterade lätt i morse, liggande i sängen innan jag klev upp. Sedan släppte jag in världen i form av tidningar och FB. Just nu försöker jag göra min Spotify-musik spelbar offline – 1 GB räcker bara ca 10 timmar har jag just lärt mig. Det tycks ta tid, men fungerar nog enligt instruktionerna. Tack Helen för klargörandet, tur jag har kompisar på FB som begriper sig på sådant här!

Idag har jag enbart pratat med mig själv. Inte så upplyftande. Jag hade ingen lust att ringa mannen min, och han verkar ha haft ungefär samma känslor. I kväll ska han gå på släktträff och i förrgår åt han kräftor hemma hos ena sonen.

Minsann sitter i mitt knä, men hon sitter inte direkt stilla, hon flyttar sig hela tiden lite så att det ska bli skönare. Svårt att skriva rätt bokstäver då, men hon är god att värma händerna på. Fortfarande mörkt frånsett stearinljusen. Om det nu är det de är, ljusen.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s