Alltid något

Hav som rullar in bakom musiken, om och om igen. Vangelis. Från Skrivas Spotify-lista. Lite kör därtill så blir jag härligt meditativ, men jag skriver inte så mycket. Njuter mera. Det är kallt om fingrarna här i köket trots att det fortfarande inte är kallgrader ute. Eldar men har dragit ner elementet, det är väl därför. Jag sitter vid fönstret, inte så nära spisen. Helst skulle jag vilja krypa ner i sängen, men klockan är bara halv 6.

Har tagit en kort promenad, pratade med syrran. Vi har opererade höfter gemensamt, hon hade varit hos sin sjukgymnast idag och fått goda råd, bl a om gummiband som jag redan använder. Båda är vi orimligt stela i kroppen när vi ska upp på morgonen. ”Sitt inte för länge, sätt en äggklocka på en halvtimme” var ett tips, gå en sväng och gör något annat. Det tror jag på. Jag inser att jag sitter för mycket och för länge vid datorn om dagarna. Så nu spetar jag upp och travar iväg som om jag hade viktigt ärende här i huset titt och tätt. Tror till och med att jag läste en artikel häromsistens som sade att ”vi sitter ihjäl oss”.

Har inte hört av Telia, men tror att det nog var min musiknedladdning igår som tog hela surfmängden. Kan nu lyssna offline, alltid något.

Idag blir det inte mera bloggande, har inget nytt att tillägga, och att tjata blir – tjatigt.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s