Fullt schå, fullt sjå

Där gick strömmen igen, idag måndag 2 december. Tydligen har det varit stora problem överallt runt Norrtälje, och blåst betydligt mera än jag uppfattade igår. Nedblåsta träd och trafiksvårigheter. Den här gången har jag inte tappat upp vatten heller, men jag har hunnit få mitt morgonte. När jag kollar så har jag vatten, men inte el. Gubbarna jobbar här utanför, gör de något med min el? Nu är den tillbaka igen, elen.

Ännu ett samtal från Telia, om mitt mobilabbonnemang. Det är nu obundet – och det verkar vara fritt fram för alla telesäljande företag att ringa, trots Nix. Vet inte vilket samtal i ordningen detta var. Någon kontakt beträffande det mobila bredbandet har jag däremot inte fått – när jag SMSar får jag tillbaka ”tekniska problem”, har skickat mejl, men det brukar ta tid… Irriterande.

Sammantaget så här långt denna decembermåndag: fint mejl från A-Lott, taskigt telefonsamtal med sur man (min), långsamt internet och telesäljare, strömavbrott till och från. Klockan är 20 minuter i 11 på förmiddagen. Vädret är vackert och kallt, men kanske går jag ut och kapar och klyver lite om någon timme. Just nu har jag fullt schå (kan stavas så, men också sjå enligt  SAOL)) med att andas.

Nu ska jag lyssna på musik, offline!

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s