Det finns alla sorters förlag…

Facebook är bra på många sätt. Just nu fascineras jag av hur snabbt information når många. Där finns en grupp ”författare på Facebook”. En författare berättade där om ”sitt” förlag som plötsligt ville skriva ett annat kontrakt än det de enats om för ungefär en månad sedan. Förlaget i fråga är Franks förlag, som tydligen har haft en del problem och nu lanseras i ny form…

Hon hade i och för sig redan fattat sitt eget beslut, men hennes inlägg fick många kommentarer. De allra flesta var tacksamma för informationen, och drar – som jag själv – slutsatsen att just detta förlag ska man akta sig för.

Jag blir arg när jag tänker på den glädje den här författaren kände, och berättade om, när det blev klart med förlaget. Nu har den glädjen bytts i frustration och osäkerhet beträffande utgivningen av hennes bok. Jag kan bara önska att hon hittar rätt förlag, utan de här konstigheterna. Fort.

Franks förlag inbjöds att kommentera men valde att avstå, hänvisade enbart till sin nya hemsida. Knappast förtroendeskapande.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s