Läget

Idag har jag gjort i ordning cykeln, pumpat däcken och ställt fram hojen vid trappen. Därmed kanske jag tar mig en tur i morgon. Jag läser om redan lästa böcker ute i solen, läser på Kindle-appen i datorn (inomhus) Amazon´s ”romance-böcker” så att jag får alldeles nog av den genren. Har lagat potatismos med jordärsskocka till middag, tillsammans med helgens revbensspjäll som både kokats och hafts i ugn. Tagit in ved. Suttit vid datorn för länge.

Små blå och små gula blommor kommer upp lite här och där i gräsmattan. Tänker inte klippa något gräs innan de försvunnit. Koltrasten har jag inte sett, men två skator äter glatt av havregrynen jag satte ut. Och fröautomaten besöks fortfarande flitigt av mesar och pilfinkar. Fasanparet håller sig undan nu när jag varit ute och plockat nedblåsta kvistar och räfsat lite.

Det är nog vår, även om det var frost i morse. Eldar inte under dagen, men till kvällen ska det bli fart på vedspisen igen.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s