måndagsmorgon som är tisdagsmorgon

Häromdagen hävdade jag att jag skriver om jag bara låter bli att kolla på skärmen. Vi får väl se om det stämmer även idag. Jag har en katt som jag oftast älskar, men just nu låter mig irriteras av när hon kliver framför skärmen (som jag inte ska titta på) och över klaviaturen.

Har dammsugit, och skakat mattor, satt på en tvättmaskin. Det är nog så långt jag kommer att sträcka mig när det gäller inomhussysslor idag. Har en strykbräda med flera linneskjortor som jag inte längre vill ha. Den ropar på mig att komma dit och stryka, för att lägga ut på Tradera. Ingen som är intresserad av ostrukna linneskjortor, storlek M/L?

Utanför huset har jag plank som väntar på att kapas, och klyvas en del av dem. Och kastas på en hög, eftersom jag inte riktigt räknat ut hur jag ska få plats med alltihop i den lilla vedboden.

2014-04-20 17.40.39

Kaprifolens blad har slagit ut.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till måndagsmorgon som är tisdagsmorgon

 1. A-Lott skriver:

  Glad Påsk på dig Margareta 🙂 – fast det kommer i efterhand. Jag har varit datorfri över hela helgen och ser att du skrivit flera inlägg. Har läst och tycker som om det har kommit ny frisk luft in mellan raderna. Kanske jag inbillar mig men lite av just, luft.
  Själv har jag ingen luft alls under vingarna just nu, för näsan rinner och cykeln som stod inlåst i källaren är stulen och så är jag tvungen att sjunga kl två. Vill helst sätta mig på balkongen och invänta nästa högtryck… hiheheho…
  Kram min vän från kranrinnarlott

  • beskrivarblogg skriver:

   Vännen – inte vet jag om det är luft, men kanske. Hoppas din näsa slutar rinna – kan du sjunga förkyld? Ta det nu lugnt, vila och drick mycket (vatten) – stor kram till dig/Margareta

 2. Annika skriver:

  Hej. Tycker du har varit jätte flitig för jag har då inte gjort nå mer nytta än så jag heller idag. Det kommer ju fler dagar och då kanske inte solen frestar en att vara ute istället. Nu njuter vi av det som är kvar av kvällen.
  Hej svejs

  • beskrivarblogg skriver:

   Du har så rätt Annika – när det är vackert ute ska man vara ute – och det har jag varit, är mör i kroppen efter all ved som kapats och klyvts och staplats – en del, resten ligger i en hög… Tack för att du läser/kram på dig/Margareta

 3. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Hallå! Är det någon där?? Long time no read…….
  Kram
  B/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s