En lång dag

Vad Telia menar med ”surfa med lägre hastighet” förstår jag inte. Det går inte att komma in på tidningar, Facebook dyker bara upp med ”huvudet”, annan surf är bara att glömma. Så det gör jag, några dagar. Bara så ni vet som kanske saknar mig…

Jag fick en fin komplimang idag, en bloggläsare gillar min musikalitet, min rytm i det jag skriver. Jag tackar. Kramar fick jag också från andra trogna läsare, gott att börja en ny dag med. Annars var det första jag sade till Minsann, vid halv 6-tiden, ”det blir en lång dag”. Den ska bl a ägnas åt vedmakande, Jag, eller snarare kapen, kommer att låta illa, men det får dröja några timmar. Grannarna ska helst hinna vakna på egen hand innan jag börjar.

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En lång dag

  1. Eva skriver:

    Här är en som saknar dig!
    Så det så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s