Tisdag, snart torsdag

Varje natt försöker jag komma ihåg det jag tänkt säga om Mats när han begravs, på torsdag. Och varje natt minns jag just ingenting. Bara inledningen där jag talar om hur faktiskt glad jag är och hur djupt tacksam för alla som valt att vara med oss den här dagen…

Vi vaknar tidigt, Mats pappa varje morgon vid 4-tiden, jag vid 6. Hittills har jag sysselsatt mig med att tvätta och städa, snart är det klart. Kan inte skriva. Tomt. Och ändå ett ständigt ogripbart surr i hjärnan. Tisdag idag.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Tisdag, snart torsdag

 1. Skrivmoster skriver:

  Du finns i mina tankar .. Kram

 2. Vad ska man säga, inga ord. Hoppas ni får en fin stund på torsdag. Kram

 3. lena skriver:

  Tanker pa er alla.Kramar

 4. Ulrica skriver:

  Jag skulle sâ gärna ha velat vara med er pâ tordag.
  Mânga varma kramar till er

 5. miatankar skriver:

  Jag känner dig inte, halkade av en tillfällighet in på din blogg idag. Så tragiskt att läsa att ni förlorat er son. Beklagar verkligen, ni har drabbats det värsta en människa kan drabbas av – jag kan inte tänka mig något värre i alla fall.

  För övrigt vill jag skriva att jag gillar din blogg, kommer att följa dig en tid, om du inte har något emot det. Tänker på dig i morgon, torsdag, för vad jag förstår så är det då Mats begravs.

 6. Viveka Roger skriver:

  Du Margareta och Din familj finns i mina tankar i morgon när ni tar farväl av er älskade Mats.
  Varma kramar till er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s