Fallen ur tiden

David Grossman, israelisk författare till ”På flykt från ett sorgebud” och ”Fallen ur tiden”.

I dagens DN skriver Maria Schottenius om böckerna och författaren. Just orden ”fallen ur tiden” pratar med mig. Min son är också fallen ur tiden. Varken hans tid eller han finns längre. Grossmans son var israelisk soldat och dödades i krig. Min son var pappa till min sondotter och utkämpade sitt eget krig när han förolyckades. Ingen vet om han skulle ha stupat i det kriget. Nu dog han ändå. Han är fallen ur tiden.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fallen ur tiden

  1. Barbro Fällman Caglar skriver:

    Fallen ur tiden har jag varit i 14 år. Det kan bli så även med oss som drabbas.

    Gilla

  2. beskrivarblogg skriver:

    Kram kära syster, jag vet numera

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s