Ny fläkt men inget golv

Nu är jag hemma ett par dagar. Igår åt jag ostron med den nyss mycket sjuke fd kärbon, som piggnat till, lite. Var i morse också hem till bästa vännen och såg deras nya hem – vackert, otroligt välplanerat och fint – gjorde mig glad. Sedan hämtade jag bilen där jag parkerat den, och betalt för den tid den stod där. Tyvärr hade jag missat att tisdagar är städdagar och noll parkering på gatan – oavsett om det städas eller ej. Kostade 600 kronor. Det blev jag inte glad över.

Och när jag senare kom hem till mitt blev jag inte så glad heller, inga nya golv vare sig i toalettrum eller skrubb – OK, ny fläkt i köket i stället för den som saknade filter, och döda grenar bortsågade från trädet utanför (numera på gräsmattan), men ändå. Möjligen har jag i morgon en golvläggare här som spacklar och därmed behöver flytta bort toaletten… På torsdag återvänder jag till fd maken och huset på landet. Då blir åtminstone Rösti (hund) och Minsann (katt) glada, kanske även vi människor.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ny fläkt men inget golv

  1. Yheela skriver:

    Hoppas allt löser sig för dig. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s