Öst båten

OK, jag har gjort lite nytta idag, har öst vattnet ur sonens båt som legat under en presenning på land hela året. Men jag inser att jag inte längre är gjord för att klättra i och ur båtar, ens om de ligger på en trailer och står stadigt. Så har jag stekt fläsk i tärningar och gjort en ugnspannkaka till middag, just uppäten. Fd maken diskar.

Har läst lite, kollat Facebook, skrivit en kort bloggtext som syrran ringde och talade om ”var så bra”. Är glad att jag har henne som troget läser och får mig att skriva när jag inte skriver.

Manusjobbet blev klart igår, det fyllde några timmar varje dag i november. Men det har inte blivit just något NaNo-skrivande. Nu sitter jag här med ett par Barbara Nadel-deckare om den turkiske polisen, ”Vägen till Rebella” av Helga Henschen och ytterligare ett par möjligen läsbara olästa böcker. Jag har också skrivit upp att jag vill läsa Cotton´s ”Himlakroppar”.  Utan böcker blir tiden för lång, samtidigt som den är kort.

Mannen som ibland är min har kollat julbordet på vägen till Åland. Kanske blir det ännu en båtfärd i höst, tror dock inte att julbord slår den fantastiska skaldjursmenyn häromsistens.2013-11-29 11.14.49

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Öst båten

  1. Yheela skriver:

    Jag längtar att få äta julskinka och finsk morotslåda. Sen kan mycket av det andra på julbordet kvitta. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s