Fel dammsugarpåsar

Felköpta dammsugarpåsar höll på att orsaka mitt sammanbrott idag. Fd maken klippte och höll på, och fick fortsätta medan jag hämtade en annan dammsugare. Nu har jag skrivit upp vad dammsugaren med fel påse heter. Nästa gång jag handlar blir det rätt påsar.

Att bli så orimligt stressad och irriterad som jag blev idag – och därmed vass i tonen mot fd maken – är inte OK. Jag är inte OK. Medan han gick ut med hunden tog jag en sväng i skogen. Lite snällare och med några trattkantareller i korgen är jag nu inne igen. Hann dessutom med att ”röja” lite med en hacka i diket så att vattnet som samlas där rinner en aning bättre, får antagligen fortsätta hacka i morgon. Hoppas mitt lite lugnare humör håller i sig.

Jag behöver komma hem och vara med mig. Mer än någon dag emellanåt.2013-10-31 14.38.06

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s