Älskanoveller 2

Letar frenetiskt efter något som gör mig glad idag – jo, att Minsann verkar lugnare och inte vill slicka sitt sår hela tiden. Och att jag har en ny mobil router som fungerar perfekt, so far. Liten är den också. Och att jag ordentligt lämnat tillbaka den router jag lånat av bästa vännen.

Och så förstås, det som gladde mig i torsdags redan – att mitt bidrag till Ordberoende förlags novellantologi ”Älskanoveller 2” är utvalt tillsammans med 29 andra. Boken publiceras nästa år. Vill ni läsa vad jag skrev får ni köpa boken! Priset lär bli överkomligt.

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Älskanoveller 2

  1. Grattis till skrivarframgången. Lördagskram från en gräsänkling.

  2. MarveW skriver:

    Grattis! En riktigt glad nyhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s