Morgon andra advent

Hunden har varit ute, katten har fått sitt p-piller och såret tvättats, hon är dessutom ordentligt kliad under tratten. Fd maken och jag har ätit frukost, nu bäddar han sin säng. Jag sitter i stolen och har kollat bloggen – glatt mig åt goda tillrop från Sundsvall – tittat in på Facebook och tröttnat på alla politiska inlägg.

Ögnat igenom tidningarna på nätet, och sett att Annika Jankell är lycklig över sin diagnos, hon har tydligen själv kommit på att hon lider av prokrastinering. Enklare uttryckt betyder det att hon skjuter upp en massa saker… Hon var tidigare sambo med Thorsten Flinck, som i den andra kvällstidningen deklarerar att han är ett fiasko som människa, men inte som konstnär. Och Löfvén och Andersson får både ris och ros för att de kallar SD för ett fascistiskt parti. Det gör jag också, därmed är det inte nödvändigtvis så att alla som röstat på SD är fascister eller nazister, men tyvärr alltför många.

Andra advent, lätt vind och ett par grader varmt därute. Tallarnas grenar rör sig lite. Himlen ljusnar en aning.

Dags för påklädning och dagens första kopp kaffe, efter frukostens te.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s