Väntanstider

Hundpromenad nummer två, innan klockan ens är elva. Förmodligen har han ätit av kattmaten, han tycks gilla den men hans mage gör det inte. Jag glömmer ibland att haspa sovrumsdörren (där innanför finns kattmaten)… Solen sken så det var en skön promenad, nu mulnar det och det känns som om vädret väntar. På snöfall kanske.

Själv har jag googlat och insett att det alltid är trettondagsafton den 5 januari – inte kom jag ihåg det. Nästa år kanske? Gravad lax är framtagen ur frysen för kvällens supé.

Nu kaffe. Katten är nöjd med att sitta i fönstret och titta på blåmesen, som tydligen vant sig vid henne.

Har gått med i en grupp på Facebook där man ska spara 12 000 på ett år – idé skapad av ”smpl” – tanken är inte dum. Du börjar vecka 1 med hundra kronor, vecka 2 lägger du undan 105 kr etcetera. I burk eller på konto. Tror burk fungerar bäst för min del. Pdf-filen kunde jag inte överföra, men vecka 53 (?) sparar du med den här modellen 360 kronor och har därmed 12 190 kronor i din burk! Fem kronor mera varje vecka. Mallen finns att kopiera och skriva ut på Facebook, gruppen heter ”Spara 12 000 på ett år” och är öppen för alla.

 

 

 

Annonser

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s