Söndag, inte måndag

Det är söndag idag. De flesta vet det, jag vaknade och trodde det var måndag. Förundrades över att inga byggjobbarbilar stod på parkeringen, det var tyst och stilla därute. Söndag. Någonstans nyss blev jag vilsen…

Nu är jag i alla fall hemma igen, hos katten som jamande talade om för mig vad hon tyckte om att ha varit ensam i två och en halv dag. För det var i torsdags som jag åkte in till fd maken och tillsammans med äldste sonen tömde förrådet på allt som Mats stuvat in där. På fredagen tvättade jag hela dagen. Nu står ett antal kartonger med diverse i vardagsrummet och väntar på att sondottern ska hämta det hon vill ha.

Jobbigt, sorgligt, men bra att ha gjort. Borde haft en stegräknare för allt bärande i trappor och kutande ut och in i tvättstugan dagen efter. Jag var utmattad när vårt jobb var klart. Nu återstår för hans dotter att hämta.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag, inte måndag

 1. miatankar skriver:

  Skaffa dig en stegräknare! Jag har blivit riktigt biten av att se resultat, när jag gjorde sista arbetspasset innan jag åkte till Sverige så hade jag gått drygt 10.00 steg sedan midnatt då den automatiskt nollställs! Innan jag var hemma och i säng hade jag gjort drygt 20.000 steg! Inte visste jag att mina ben orkar allt detta trampande… Men nu fick jag svart på vitt, eller hur jag ska uttrycka det!

  Gilla

  • beskrivarblogg skriver:

   Jag tror du har rätt i att både du och jag kanske går flera steg än vi tror – ska nog försöka hitta en stegräknare, lite nöjd kanske man känner sig då efter allt kutande! Trevlig helg på dig/Margareta

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s