fridfull bild

Har just bytt bild på datorns skrivbord.

2013-11-20 13.46.49 En bild från sjön här utanför.Jag ser det mjuka bruna gräset till höger i bilden, stenarna i förgrunden – och det lugna vattnet, skogskonturerna som speglas. Längst där borta kan jag ana en annan strand, ett land som jag inte känner, inte vet något om. Den här bilden ger mig lugn, frid i själen.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till fridfull bild

 1. lma7 skriver:

  Vacker plats du bor på.
  Ha det bra.

  Gilla

 2. Anette G skriver:

  Fint.
  Allt Gott till dig.

  Gilla

 3. Du verkar bo vackert. En fridsam bild. Helgkram Bosse

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s