Tekniken vill inte

Dagen är ännu inte slut, än hinner Agnes skriva den där sidan hon bestämt sig för att skriva varje dag. Hon har åkt in till fd maken och bistått med ordnande av mobilt bank-id till nya telefonen – det tog en stund. Nu håller han på att försöka få förstärkaren till dörrens ringklocka att fungera, det verkar också ta en stund. Det är kallt, minus tjugo i förmiddags, nu bara minus femton. Hon frös om tårna trots vinterkängorna under bilfärden, måste kolla hur värmen kan fås att spridas neråt också.

Här slipper hon skotta snö och sopa trappen. Katten är nöjd med att vara inomhus i kylan, och kattmaten är upphälld. Och än så länge tror hon fortfarande att hon kom ihåg det hon skulle ha med sig. För det mesta glömmer hon något, det där med att ”bo i kappsäck” är inte alldeles enkelt.

Nu är Agnes sur och irriterad. De får inte sändaren vid dörrklockan att fungera. Det kostade 500 kr att ”reparera” den, och nu går den inte. Mejl till hörföretaget, så får vi se vad de har att säga. Det är frustrerande när inte tekniken vill det den ska.

Skrivlusten infaller inte heller, så detta får räcka för idag.

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s