Var är Agnes?

Agnes har förmodligen dött i tysthet, av tystnad. Hon pratar i alla fall inte med mig längre. Jag vet faktiskt inte vart hon tagit vägen, hon är bara borta. Å andra sidan är alla orden jag hade också borta, förhoppningsvis tillfälligt.

Andra ord och andras ord har tagit deras plats. Just nu försöker jag och de möjligen överlevande orden stå ut med att det inte blir vår, på riktigt. Det småsnöar och blir lerigt, och en snödroppe och några blekgröna små toppar (krokus, påskliljor?) sticker upp näsan i rabatten, och katten vill vara ute fast det är blött, och jag får spader. Vill vår, vill sol, vill värme och glädje och kärlek. Så det så.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Var är Agnes?

 1. Barbro Fällman Caglar skriver:

  Jag tror att en av de där små knopparna är Agnes! Vänta bara så får du se!
  Kram
  Syster B

  Gilla

 2. Jag tror att Agnes kommit över en billig restresa till något varmt resmål. 🙂 Jag vill också flera av dina ”villsaker”.
  Kram Bosse

  Gilla

 3. beskrivarblogg skriver:

  Bosse – kanske har hon det gott i värmen! Tack för tanken! Kramar

  Gilla

 4. skrivmoster skriver:

  Jag tänker samma sak som de andra och vill också vår och sol och värme och …..

  Kram till dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s