Efterlysning

Agnes har försvunnit. Kvar är bara en trött gammal kvinna och mamma, utan lust att fabulera eller ens beskriva den sk verkligheten.

Snapshot_20121107_3

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Efterlysning

 1. bergalott skriver:

  Förstår till fullo. Det går inte att vända ut och in på sig själv. AAAaaaauuuuMMMmmmmm….
  Kram

 2. beskrivarblogg skriver:

  AAAAAAuuuuuMMMmmm och kram

 3. Karin skriver:

  Om Agnes har schappat kanske Margareta ändå ska ta över?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s