Sonlig assistens

Ännu en dag. Sonen har slagit brännässlor med lie, rensat stuprännor medelst stege, installerat tvättmaskinen (som far omkring på golvet när den centrifugerar, problem att lösa) och fixat med röjsågen som inte riktigt vill det hanteraren vill. Bra att ha honom här, han fick mig att rensa alla springor mellan plankorna i altangolvet – där gömde sig hundhår, mina långa hårstrån, tallfrön, och diverse… Nu är det borta. Pyttipanna med rödlök, kantareller, fläskfilé och några skivor kassler plus färskpotatis och röd paprika, och stekta ägg till middag.

Ingen katt.

 

2013-11-05 13.32.31

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s