Tack per kort

När jag tömde brevlådan hemma hos mig idag låg där ett tackkort – ett formellt till alla på något sätt närvarande ”stort tack” från dina söner med familjer, ”för all omtanke som ni på olika sätt har visat oss genom blommor, minnesgåvor, samtal och närvaro i samband med Ulfs begravning”. Med en fin bild på dig. Dina/era söner är väluppfostrade.

Bilden visar dig mycket levande, med rosa tröja och rolig mössa, och en martinishaker i handen, finurlig min. Kanske taget i parken nära din, en gång vår, bostad. Skulle vara likt dig att ha en silvershaker med dig på utflykten.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tack per kort

  1. Pernilla Nilsson Roos skriver:

    Och du HJÄLPER faktiskt andra också med ditt skrivande! Mig t ex. kram! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s