Kaprifol

Tisdag, vaknar inte förrän halv sju. Skönt, igår klev jag ur sängen vid halv fyra, då gav jag upp att försöken att somna om.

Plockar ihop det jag ska ha med mig när jag åker ut på landet igen till fd maken. Städar i plastburksskåpet och slänger radikalt allt som inte har lock eller tvärtom. Skönt, men det blev inte många burkar kvar… Ut med soporna, diskar det sista, vattnar blommorna. Går ut och fotograferar den gamla trädstammen som står som en staty på gräsmattan, med klättrande kaprifol som nu nästan blommat över. Kommer aldrig ihåg att kaprifol heter kaprifol, var tvungen att googla ”klätterväxt”.

Klär mig i syrrans sköna korta svarta klänning, tar på ett av dina färggranna armband och ett par trosor, skor därtill så är jag klar. Ska bara dricka ur den sista teskvätten och borsta tänderna.

2016-07-19 07.16.012016-07-19 07.15.30

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s