Hurra för Dropbox Support

Just nu är jag glad. Dropbox Support har återställt alla mina bilder – det känns som ett mirakel! Att det tog tid handlade nog mest om att jag inte begrep riktigt vad jag skulle göra… Nu finns bilderna där, jag ska skaffa en extern hårddisk för dem – och jag ska aldrig mera klicka på ett mejl från okänd avsändare, hur bekant namnet än tycks vara. Så det så. Här en gammal bild som det gläder mig att återse.

13224269_843131245793513_614038009_o

Ett kräftkalas på landet för länge sedan…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s