Vimsan is back

Vimsan är hemma igen, efter att ha varit borta i ett dygn drygt. Mitt i natten fick jag för mig att gå upp och kolla – och där låg något svart i soffan, något som sträckte på sig och lade sig tillrätta igen. Var hon varit vet jag inte, men mat har hon nog fått någonstans. Ingen bra idé att mata främmande katter…

Glad är jag, och det är nog hon också där hon putsar pälsen i soffan bredvid fd maken. I morgon åker vi till stan och då handlar det främst om att få in henne i kattburen innan hon försvinner någonstans.

2016-10-07-07-54-53 2016-10-07-07-55-02

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s