Fredagsinteriör

Fredag. Grått. Fem timmar senare, fortfarande fredag, och grått. Agnes har halsen invirad i varm halsduk, även inomhus. När hon halkade omkull häromdagen sträckte hon tydligen något i nacken, och har nu svårt att röra på huvudet som hon vill. Halsduken hjälper henne att slappna av, och då gör det mindre ont. En lättare ”whiplash” förmodligen. Hundpromenaden genomfördes utan att hon damp i backen. Nästa vecka ska hon skaffa broddar.

Nyss lade hon en dyna i den stora och ganska obekväma länstolen. Filt över, och kudde för ryggen. Där skulle hon sitta och läsa så länge det är ljust ute, var det tänkt. Louie tänkte något annat, hon hann bara vända ryggen till så låg han där. Ligger där ännu, med hakan på armstödet. Ser inte bekvämt ut, men han tycks gilla läget. Agnes sitter kvar i köket.

2016-12-16-12-13-33

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s