Medinas juvel

Agnes är hemma en vända igen, hon har plockat ihop några flyttkartonger och lagt i bilen för att ta med till yngste sonen. I morgon ska hon hjälpa honom flytta diverse bokkartonger tillfälligt till hans pappas lägenhet. Sonen får inte tillträde till sitt nya hem förrän första september, men har inte plats för alla sina böcker i kartonger i lägenheten han ska lämna.

Och kanske, kanske kommer äldste sonen hit i morgon bitti och hämtar åtminstone en del av Mats jakttroféer. Agnes vill inte längre ha dem på väggarna i det som är hennes hem. Om horn med mera försvinner kanske hon kommer sig för med att måla väggarna i sovrummet. De behöver fräschas upp.

I morgon kväll bär det av ut till fd maken och landet igen. Om hon orkar, om inte stannar hon i hans lägenhet. Till dess läser hon en bok om profeten Mohammeds hustru (en av dem) Aisha, som han gifte sig med när hon var nio år. Äktenskapet lär inte ha fullbordats förrän senare. Boken är en roman, inte någon dokumentär. Författare Sherry Jones.

20170711_202205

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s