Saknad

En kär vän är död. Vi har aldrig träffats annat än på Facebook, men vi tyckte om varandra. Nu är Kerstin Svea Dahlén död, och jag tänker på hennes Simon. Och på katten hennes. Och resten av hennes familj, barnbarnen – alla andra som också saknar henne. Nu skriver hon inte längre, hon målar inga fler ikoner, spelar inte teater.

Jag minns något hon skrev, i höstas tror jag, är inte säker på tiden och det exakta ordvalet, ”ge mig något att skriva om, jag vill leva ett tag till”. Vila i frid, Kerstin Svea – du är saknad.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s