För långa vedträn

Jag fick ved som jag beställt här på gården, men vedträna var för långa… Får väl nya, kortare, i morgon. Den här dagen segar sig fram, har gjort grönsakssoppa på buljong av märgben, den räcker flera dagar. Med persiljerot. Har också lagt böcker att hämtas av Postnord i min brevlåda, men än har bilen inte synts till. Och jag har inte fått svar på min undran beträffande kattlucka (till förvaltaren) – den har stått vid ytterdörren i ett par månader nu. Själv fixar jag tyvärr inte att såga hål i dörren.

Skrivandet har lagt sig att vila, okänt för hur lång tid. Redigerandet likaså, kanske återhämtar jag mig efter vistelsen i härliga Näsåker. Även om jag som okänd var i utkanten av alla sammanhang, fanns där en generositet och en känsla av gemenskap som jag saknar här.

Idag vankar jag bara fram och tillbaka, men får inte mycket uträttat. Har i alla fall lagt på det indiska överkastet på ena soffan, det passade perfekt i storlek men är nästan för fint att sitta på. ”Patch work”, handsytt, fint – flera (fast inte exakt som detta) finns på www.essyshantverk.se eller i butiken i Näsåker. Jag rekommenderar ett besök.

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till För långa vedträn

  1. Du kommer snart att landa. Det tar sin tid. En kan behöva några dagar av vankande. Tack för länken till fantastisk butik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s