Heja mig!

Sedan igår har jag slitit med att få mina nya hörlurar att fungera, efter att Windows uppdaterats… Åkte in till Elgiganten där lurarna är köpta, men där skulle jag få betala 150 kr för en kvart, eftersom jag inte har betalat (vad?) för ett serviceavtal. Var betänkt på att låta köpet gå tillbaka, men åkte sur hem i stället. Elgiganten har tappat en möjlig framtida kund.

Jag började om, och något gjorde jag tydligen rätt. Nu fungerar lurarna. Ibland blir jag imponerad av mig själv.

Nätväckor och mesar har återupptäckt min fröautomat. Vimsan vägrar att gå ut, ligger på min säng och ser ut att må alldeles utmärkt. Jag har precis fått fyr i vedspisen och köket börjar kännas behagligt tempererat. Väntar fortfarande på lagom korta vedträn. Har nu tagit in det sista av den torra ved jag har. Soppan från igår står på värmning, efter en kall natt ute på trappen.

Det mulnar, kanske kommer snön som lär vara på väg. För min del får den gärna utebli, gillar inte att köra bil när det är halt. Lite snö kommer nu, Vimsan är en pålitlig meteorolog, går inte ut när oväder är på väg.

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s