Sorg är olika

”Att du fanns var en förutsättning för mitt liv.” Ord från en sörjande mamma.

Sorg är så olika. Jag kan inte instämma i hennes ord, behöver förstås inte göra det heller. De är hennes. Men min döde son var ingen förutsättning för mitt liv, de fortfarande levande två sönerna är det inte heller. Mats var vår och andras under sitt liv. Nu är han död, men lever ännu i mig och resten av sin familj. Våra liv fortsätter ett tag till, hans har stannat längs vägen. Jag och vi andra har våra liv att leva bäst vi kan, tills de också stannar.2016-12-10-18-12-34

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s