Min kärlek stannar mest hos er – bokrelease

Måndag 17 december 2018. Snöig hund efter morgonpromenaden, stora snöbollar i öronen och på tassarna. Nu är hon avtorkad, den mesta snön hamnade utanför porten där vi höll på en stund. Halkigt på trottoarerna, trots lite plogning och en aning grus här och där.

Surkålen har börjat puttra så smått, dags att ställa den i kylen i kväll, tror jag. Lite vätska har läckt ut, men täcker fortfarande allt innehåll i burken. Den får väl fortsätta bo i en bunke.

Ester Blenda Nordström, och boken ”Ett jävla solsken”, leder mig till kvällens kvinna, eller kvinnor. Jane Morén presenterar sin bok om Bryggar-Anna, ”Min kärlek har stannat mest hos er”. Anna Johansson-Visborg var ännu en av alla de kvinnor som historien nästan glömt bort, men som tack vare nutida författare blir kända för en större krets. De är värda all respekt, och det är författarna också. Både Jane Morén och Fatima Bremmer.  ”Ett jävla solsken” har jag läst, och jag ser fram emot att läsa ”Min kärlek har stannat mest hos er”.

Att mingla är inte min starka sida, men en stund klarar jag. Och jag bör hitta till releasekrogen, Farbror Nikos på Katarinavägen, inte långt från Slussens T-bana.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s