Moberg före frukost

Agnes vaknar med lätt huvudvärk, utan anledning (huvudvärken). Men, ut med Molly vid halv åtta och även huvudet mår lite bättre därefter. Snart ska hon fixa frukost, men än sitter hon här. Det ljusnar.

En stor fråga i kvällspressen är huruvida Madonna har förstorat rumpan. Och en man mördades på en fest, ingen vet (ingen har berättat) vem han är. Någonstans har han människor som inte vet att han är död, någonstans kanske någon väntar och väntar. Och småningom får veta det ingen närstående vill få veta.

Det är säkert korkat att släppa in världen via rubriker i kvällstidningar direkt när en ny dag börjar. Agnes försöker förgäves komma ihåg om hon läste något positivt. Skulle möjligen vara att Joyce Carol Oates tror att Trump-tiden går mot sitt slut.

Facebook bara upprepar sig. Beror det på att alltför få skriver nya inlägg? Det får bli lite Vilhelm Moberg före frukost, här kan jag läsa – boken är för tjock att läsa i sängen.

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s