Livstecken

2013-10-29-14-30-16Agnes suckar lätt åt sig själv. I förmiddags skrev hon några rader som hon just bestämde sig för att inte publicera. De var inte chockerande på något sätt, bara ofantligt ointressanta. Även för henne. Nu mörknar eftermiddagen, Molly ”sover” och Agnes själv borde passa på att tvätta håret innan det är dags för nästa hundpromenad. Test med hund i bur medan Agnes handlade schampo med mera tycks ha fungerat hyfsat, i alla fall ingen hysterisk hund efteråt.

Linssoppa från frysen till middag, fd maken såg måttligt road ut – men han äter det han får. Som tur är, för honom och för Agnes.

Agnes hävdar alls icke att de här raderna är mera intressanta än de ratade från morgonen. Men de är ett livstecken.

Foto från förstutrappen därhemma.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Livstecken

  1. livsglimtar skriver:

    Här uppskattas varje livstecken! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s