Agnes eller jag

Intensivt korrekturläsande förra veckan innebär att varken Agnes eller jag skriver något eget. Nu finns möjligheten, fd maken, Molly och vi är hemma i Sundbyberg igen. Halkar omkring – med nyinköpta broddar som har en tendens att hoppa av emellanåt – men utan broddarna skulle Molly inte komma ut här. Knölig is överallt. I morse körde en liten sandbil på trottoarerna dock, så något görs.

På torsdag är det äntligen dags för det länge väntade läkarbesöket på vårdcentralen, det är fd maken som ska dit för kompletterande undersökning. Det är tre månader och tre veckor sedan de fick remissen från annan instans. Har för mig att jag hört något om vårdgaranti inom tre månader, men det kanske har ändrats, det med…

Har som synes inte bestämt vem av oss som skriver just nu. Spelar antagligen ingen roll, läste en fascinerande recension av en ungerskfödd författares trilogi om tvillingbröder – i den sista delen var det tydligen fortfarande oklart om det faktiskt funnits några tvillingar. Kanske fanns det bara en pojke, som då inte var bror till någon. Ungefär som Agnes och jag – inga andra likheter dock.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Agnes eller jag

  1. bergalott skriver:

    Bra att det äntligen händer något. Både vad gäller fd maken och att du skriver lite igen. Bra med jobb förstås. Jag har äntligen förstått att jag själv behöver komma igång med lite inkomster, men hur det ska gå till har jag inte klurat ut ännu. 😀 Några pengar ur dödsboet lär aldrig dyka upp. Fortfarande tiger särkullebarnen. Jaja, de får väl göra det då. Struntar i vilket nu. Då behöver jag aldrig någonsin bry mig om dem. Heller. Det har ju gått lite utöver någon som helst garantinivå på två år. Moahahahaa… 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s