Trädklättrare och hund i stuprör

Har halkat omkring i Sumpan med Molly. Det har hittills gått bra, och broddarna tycks ha bestämt sig för att sitta kvar där de ska. Däremot fungerar inte bank-id som hittills, måste därmed besöka banken i morgon och få assistans.

Fd maken tittade ut genom fönstret när jag var ute med hunden. I ett hus snett emot såg han en liten hund högst upp i stupröret. Trodde först att det var en leksakshund, men den var levande. En ung man klättrade upp i trädet närmast huset och lyckades tydligen få ner hundstackaren i en stor hink, och därefter i säkerhet – båda två. Här händer saker när jag vänder ryggen till – jag hade nog anklagat fd maken för att inbilla sig saker om jag varit hemma…

Det är söndag, jag har åkt fram och tillbaka till mitt hus för att hämta inloggningsdosa med kort till banken, stänga av värmefläkten som vi glömt på, och ta upp den tvättade lilla trasmattan ur tvättmaskinen. Samt stänga av maskinen och huvudströmbrytaren till den. Ibland, alltför ofta, blir det så stökigt att jag missar en hel del innan vi kommer iväg därifrån – senast var bakluckan omöjlig att öppna och jag fick trolla med knäna för att få in hundbur och rullator och hund, plus allt annat innan vi kunde åka till Sumpan. Då blir det som det blir.

Tacksam att Molly inte kommit på idén att klättra upp i något stuprör – hur i all världen bar sig den där lilla jycken åt? Kan begripa att den tagit sig ut på balkongen om dörren varit öppen, men sedan?

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s