Snabb service Rehab nordväst i Sumpan

Så, nu har rullatorn fått en hållare för käppen, rehab i Sumpan ger bättre service än vårdcentralen Helsa… Framför allt snabbare, inga drygt tre månaders väntetid där inte. Rullatorn levererades samma dag som den beställdes, och idag kom käpphållaren som den skulle. Tacksam för det. De har fått många återbud (rehab) på grund av att människor inte vågar gå ut på de skandalöst isiga och hala gatorna och trottoarerna. En kostnad i sammanhanget som jag inte tänkt på, men förmodligen lägre än ben- och armbrott.

Det är både trist och farligt när inte primärvården/en vårdcentral  fungerar som den ska. Inser att man har problem med inhyrda sk stafettläkare som dyker upp och försvinner. Det finns faktiskt något som heter ”rätt att ha en fast läkarkontakt” eller liknande, en skyldighet för vårdinstanserna. Hittills har vi inte sett skymten av något sådant, nya läkare varje gång. Det är väl med det som med vårdgarantin.  Ännu något att prata med doktorn om på torsdag…

2012-10-04 17.58.10

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s