Hurra för mina Ice bugs!

Marinerar rostbiff i något som kanske blir gott, kanske inte. Får ligga till i morgon, då slow cookern tar vid. Marinaden innehåller diverse – lök, vitlök, äpple, apelsin, lite lite honung, soja och sweet chili, plus ett par droppar Tabasco,  timjan och svartpeppar. God olivolja. Höll på att glömma att några ansjovisfiléer också halkade med. En salig blandning, som faktiskt smakade rätt bra när jag väl vågade testa.

Vi är lite trötta idag, efter förmiddagens läkarbesök och provtagning. Ultraljud och dygnsmätning av hjärtverksamheten är nästa steg. Remisser skickas idag, och kallelse kommer väl så småningom. Tråkigt nog slutar den trevliga unga läkare vi träffade om två veckor. Men ”vi har fått flera nya så det kan kanske bli en fast läkarkontakt” – när jag undrade om det ”löftet” försvann samtidigt med vårdgarantin… Hon var lojal och sa just ingenting mera om detta.

Varje gång en ny läkare ska sätta sig in i en patients sjukdomshistoria tar det tid, något kanske förbises, något kanske för all del också upptäcks som ingen såg från början. Allt gick som det skulle idag, provtagningen blev komplicerad när den första sköterskan inte fick till det, men den andra klarade av det hon skulle (efter att jag morrat högljutt när hon menade att vi skulle vänta ytterligare en kvart). Nu hoppas vi att proverna är bra, också.

Jag har varit ute med Molly, iförd mina nya Ice bugs. Fantastisk känsla att kunna gå som vanligt, inte oroa sig för tappade broddar till exempel. Kan bara rekommendera dem, finns på Footway.se. Tack min vän för den födelsedagspresenten! Snygga är de också, kängorna.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hurra för mina Ice bugs!

  1. Karin skriver:

    Grattis till Ice bugs! Så skönt att gå med dem. Utan dem spänner jag mig och får ont i ryggen när jag går på hala gator. Med dem kan jag gå som vanligt. Så skönt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s