Geografi

Det är spännande och ibland obegripligt, att se var mina bloggläsare finns i världen. Ibland kan jag gissa vilka de är, men igår till exempel, Slovakia – där känner jag ingen. Annars är spridningen god, Frankrike, Cypern, USA, Tyskland, Finland, Sverige, Irland, Vietnam. Jag uppskattar er alla.

Inser också att det handlar om att skriva och blogga. Det blir inga besök annars, helst ska jag lägga in en ny text flera gånger samma dag.  Då drar grafiken iväg uppåt. Har en misstanke att många går in och kollar, men kanske inte läser – och i alla fall, inte kommenterar. Gott hur som helst, ni tar del av min värld och min vardag.

Vi, fd maken och jag, har just beslutat att det blir en gubbröra före den marinerade rostbiffen som just har provätits. Den var klar, inte röd som annars är favoriten, men klart mör och fin. Tack slow cooker. Gräddsås till, med pepparrot för den som vill, och kokt skalad potatis. Ingen nubbe till gubbröran. Däremot en Dry Martini under eftermiddagen. Det blir bra.

Några dammsugarpåsar fanns inte på Hemköp, men kanske på lampaffären vid järnvägsövergången där nere i centrala Sumpan – finns butiken kvar? Fd maken hävdar att han inhandlat rätt påsar där – och jag tror honom, men det var nog länge sedan. De ”nödpåsar” han hade i städskrubben fungerade inte. Molly är nöjd någon timme till, sedan ska vi forcera snön igen. Hon älskar snö.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Geografi

  1. Fredrik i EU skriver:

    🍀🌻🍷 skön fredagkväll!

    Gilla

  2. beskrivarblogg skriver:

    Joo – jag finns ofta i Sundbyberg och kan avvika därifrån någon stund då och då – när du inte far omkring och jobbar! Kram på dig – vill gärna ses.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s